Monday, March 28, 2011

INI IKAN MALAIKAT


video

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

hahaha tajuk tak hengat punya nih, nak yg propaganda lebih je.. walaupun sebenarnya aku takde nak cerita apa pun kali ni, just nak share video angel fish yang dulunya terpelihara dalam akuarium kat rumah aku ni. masa tengah tengok TV aritu tetiba terperasan plak ikan2 ni sibuk berkissing kissing chup chup dalam akuarium tu ritual mengawan agaknya, tapi macam gaduh pun ada. Tapi gaduh2 manja la, main gigit2 bibir aucchhh..haha enjoy...


No comments: