Wednesday, July 7, 2010

huha huha World Cup

yaaaa...kali ini memang aku tak tau nak update apa so sebab tadi aku tengok berita tak sangka ada laman web yang buat pertandingan mengundi pemain mana paling kacak n paling huduh untuk pesta piala dunia 2010 ini... aku bukan la seorang kaki bola so dengar nama dengan gigih aku menggoogle juara untuk player paling kacak kononnya tahun ini iaitu

Fabio Cannavaro


sebab dia calon utk paling kacak tahun ni gigih aku mengselect gambornya yang paling seksi haa
dan untuk yang paling tak kacak jatuh kepada Wayne Rooney yang ni aku kenal2 ayam la jugak tapi kenal nama je la, yg penting takde la aku buta sangat bola ni hoho...


walaupun begitu kedudukan aku berusaha sedaya upaya menseksikan rooney tapi inilah yang paling tertahap seksi sekali

so kepada gadis2 diluar sana apa kata anda???
o ya ronaldinho tempat ke 8 ye
gambar TQ kepada google

apa pun aku akan sokong german untuk bola kali ini hoga hoga germany

4 comments:

Eija said...

jerman dah kalah wei hehehe..

syntheare said...

kacak ker tu? i dun think soooooooooooo.....mcm model under pants je hehe.

Pastu Rooney tu idok la huduh mana ponnn....ada lh huduh. Vote for Ronaldinho ;p

jalilsalleh said...

huk2 baru nak koya2 sokong team kunun tgk2 kalah mmg soooiiii tol la

cyn ko dah tu mmg penyokong englandkan....

syntheare said...

bukan pasal sotong tu jerman kalah...tp sbb jalil dh start sokong...trus kalah...ko ni pembawak nasib s**l natasha kot hahahahahaaa.................