Saturday, October 3, 2009

GuD LuCK aUS


walau telah diwarning oleh abang mae supaya tak tiru idea untuk mengwishkan GuD LuCK kepada aUS sempena dia nak menghadapi peperiksaan Menengah Rendah pada 7hb Oktober iaitu Rabu hadapan. diharap supaya aus akan dapat menghadapi segala soalan yang dikemukakan tanpa ragu2 dan dengan penuh keyakinan...


May GOD bless u kata omputihnya, kata melayunya semoga ALLAH memberkatimu
jawab soalan bior tenang-tenang ye... usah gopoh2 sangat tapi jangan le tenang benor macam air di kali, takut plak tak sempat jawab.
apa pun Anjale wish Aus all the best untuk pepereksaan PMR 2009 ini.

1 comment:

d i y a n a said...

muka cam hang sebab tu adi hang kan kan kan