Monday, April 13, 2009

JanJI JalIL

bukan takat diana aje ada janji diana, jalil pun ada gak janji jalil..sebab kebelakangan dan mungkin kehadapanan ini aku akan mengalami sedikit kesibukan melampau dibuat-buat dan kecelaruan dan keletihan processor di dalam minda untuk mengupdate blog ini maka aku pun akan menebarkan janji-janji palsu kepada pembuka-pembuka blog sekalian..janji jalil akan berada sebanyak 3 episod utama iaitu
1. Adam Haris potong jambul


2. Goodbye Airid Marcello dan


3. Selamat Menempuh Alam Baru

so kepada pembaca-pembaca blog aku yang gersang tetapi cantik ini jangan ketinggalan untuk mejenguk blog ini pada masa terdekat ini untuk mendapatkan sinopsis bagi episod2 pos saya nanti

8 comments:

syntheare said...

uii....xsabar...xsabar....

d i y a n a said...

hahahaha jalil ngok..aku sendiri tak dapat update gambar chiang mai lagik..busy mnghabiskan kerja2 terakhir.

Eija said...

ko pandai ke berjanji jalil? haha..

jalilsalleh said...

haha...namanya pun janji jalil, so comfirm la janji palsu

Eija said...

uwekkk.. ;p

zainal said...

jalil.. maner ko dpt ganbar tuh jalil..cissss.. aper2 puntq la pada geng yang hadir majlis aku terutama bob yg dtg jauh... terima kasih semua.. pua.. bob jalil ,, nora halijah.. cclia n jas dan lain jugak tqvm. aku x keje lagi next week baru keje..

iSmAiL sAllEh said...

abang jale tolong buang lagu rohana jalil ni...bnchy i d

jalilsalleh said...

enal: haha..biasala aku kan banyak awek, so salah seotang dari tuan punya gambar tu kira macam awek aku la...gambar ko kat celah tingkap pun ada hahaha...

mae: how could u nak suruh anjale buang lagu feveret tu..haha aku insan yang lemah....