Friday, March 20, 2009

satu kali kena tag daaa...

huhuhu setelah banyak kali kena tag ngan kawan2 bloggers kali ni terpaksa jawab lak...haha sebab kena cabar ngan cynthia, kuching barelang betulla..ermmm tag nya pasal open sixth folder of gambar and ambik the sixth picture of the folder, hasil yang keluar adalah gambar kat bawah ni. gambar bunga ORKID DESA

hahaha comfirm aje orkid desa, aku pun tak tau la nama bunga orkid ni apa..ambik kat tapak pesta bunga putrajaya kat presint 2 [sama tempat ngan pesta belon sekarang ni] gi ngan family kakak aku yang duk kat sungai buloh..nasib baikla tag nak folder ke-6 gambar ke-6, bantainya nak gambar ke-10 dari folder ke-10 gambar ni yang akan terkeluar...

sexy tak tub ni aku jumpa masa gi melancong ke benua eropah dulu..

selepas aku ditag makanya aku disuruh untuk mengetag 6 rang lagi, huh nalik2 no 6 macam berpuaka aje no ni...makanya 6 orang puaka yang aku tag adalah

1. cynthia [saja nak balas dendam] 2. amani 3. airidza 4. siti nurdiyana 5. hafizi 6. halim

sesiapa yang rasa rajin nak mengetag diri sendiri tu silalah ye...

semalam gambar orkid tu gambar bunga dalam laptop aku, arini aku tengok dalam PC ofis lak tetap gambar bunga. tapi jangan memain bunga luar negara siot..gambar bunga ni ambik masa kat australia ye, bukannya austria ye..jangan tanya apa nama bunga ni kat aku, yang aku perasan kalau kat malaysia macam ada gak cuma malaysia punya kaler ungu yang ini kaler merah bunganya.

1 comment:

d i y a n a said...

hahahahah jalil..nanti aku letak..tapi cmna nak select foldergambar tu