Monday, March 10, 2008

Bukit Tinggi, Pahang

Bukit Tinggi.....(tak tinggi pun)


Jumaat lepas aku merayap lagi kali ini kami pergi mendaki Bukit Tinggi menaiki kereta...bertolak daripada ofis rancangan awal kul 730 tapi sebab lapar kami makan dulu pukul 830 baru la bergerak ikut laluan ulu langat untuk masuk ke mrr2 tembus kat ampang park (jalan baru tau) dalam pukul 10.00 sampai kat Bukit Tinggi Colmar Tropicale. tujuan perjalanan kali ini adalah untuk berjumpa boss yang ada meeting kat situ...


sementelahan menunggu boss kami bermeeting kami telah mengambil kesempatan untuk berpose-pose disekitar bukit tinggi colmar tropicale...



termasuklah memasukkan diri ke taman jepun yang dibina menurut makcik kat situ meliputi kos rm3-4billion...lepas ni pergi lagi sekali wajib pakai kimono.




selepas boss kami keluar daripada meetingnya kami makan2 kat colmar tropicale dan seterusnya menghiburkan diri kami di Rabbit Park bersama-sama boss kami...sebelum tu kami bersama kak sadiah PA boss kami sempat melawat ke kebun bunga bukit tinggi... okla



gambar last - aku sempat juga menjalankan aktiviti memanah sebelum bergerak pulang ke ..putrajaya..

2 comments:

Fenrisar said...

See Here

Kalar said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.