Saturday, October 6, 2012

Coco Gangnam

video

Assalamualaikum dan selamat malam semua...

Dah lama sangat dan macam bizi sangat sekarang ni, so sangat jarang mengupdate blog ni. Jadi untuk memeriahkan sikit sikit atau memberi nafas sikit sikit kat blog ni, ni aku post tarian gangnam style yang sangat femes dua tiga menjak ni. please acknowledge yang aku bukan big fan gangnam ni tapi tengahari tadi kat the Summit USJ ada benda kiut warna biru ni buat the dance n nampak kiut. Since tangan benda biru a.k.a coco tu adalah ketot maka dia gunakan kaki untuk tunjuk gaya gangnam tu.

No comments: