Saturday, May 23, 2009

Sg Kampar, Bukit Jahang, Perak

wahaha...setelah sekian raksaksa gorgon menguasai blog ini kini jalil ultra sudah kembali...harap2 pasni blog ini akan bersinar kembali, makanya sekaligus akan dapat saya membentangkan janji - janji manis saya kepada peminat-peminat semua...tanpa anda siapalah saya.[jalil sedang merepek, how sweetttt....]

baru balik daripada the mines makan kfc yang pedas tu macam terseksa sekejap rasanya nak habiskan kfc tu, pedas sungguh rasa tetengah makan tadi nak mennagis je..tapi sebab aku ni kacak, macho, baik hati, comel makanya aku menahan segala keperitan makan KFC fiery tu tadi dengan penuh ketabahan hidup setabah ikan tengas menongkah arus untuk menelurkan dirinyay dan emmbiakkan bakanya. hahaha...aku merepek lagi

mungkin aku merepek kerana aku terlalu excited kerana berjaya membuka blog ini diwaktu dirumah ini, kepada mae sila jangan jeles ye, haha...harapan setinggi gunug adalah untuk memasukkan cerita2 yang telah kupromisekan.

tapi untuk malam ini rasanya nak buat posting yang merapu-rapu aje, gambar kat atas tu sweet tak..macam gambar drama sangatkan? itu adalah gambar masa mandi bersama keluarga kat bukit jahang a rare place for orang bandar...air sejuk2 ayam je, tapi deras nak koma..macam penuh menguji kecekalan kehidupan nak mandi kat area tu. detail untuk cerita bukit jahang sila kunjungi blog adikLinkaku ni

3 comments:

d i y a n a said...

bongok. benchi betul bila baca.

iSmAiL sAllEh said...

adekah abg jale telam mamasukkan stemix..

"iryd and pitt's little diary" said...

tak pedas pun kfc tu..huhu..biler nak update lagi blog ko ni..tak leh jadik berita harian la cam ni..haha..