Tuesday, September 16, 2008

PRE-WEDDING katenye...


Ini muka orang yang belanja kami makan semalam untuk meraikan majlis hari kahwinnya yang berlangsung pada 4 Raya, Sorry la memang malas laa aku nak pergi. nasib baik buat majlis pre-wedding...

SITI NURDIYANA BT. MOHAMED FARID & KHAIRUL FADZLY BIN SAZALI


makan kat Kenny Rogers Jusco Equine, tapi aku ngan pensponsor sampai lambat kul 7.45.. mana yang datang awal kat situ [faisal n wife, dyana, lynn n abe] dah makan dulu siap2..huuhuu.. Gambar bawah ni la semua orang yang datang ada 10 0rang semua
[bolehla anggap macam mini gathering]


sambil2 makan tu aku tengok diyana farid cukup professionalnya memberikan tazkirah perkahwinan kepada mereka2 yang bakal berkahwin. bukan takat dekat meja makan dah nak balik depan pintu kenny rogers pun tak abis2 lagi petuanya...[siapa nak petua kahwin tanyala diyana ini - pasti dibantu hahaa]

last sekali sessi memberi hadiah, bagi awal sebab tak dapat nak attend majlis masa aidilfitri nanti
[wahhh aku nampak kurus] hahaha

dan yang terakhir kalinya gambar ini adalah makanan kat Kenny Rogers Roasters

2 comments:

siti nurdiyana said...

jalil..jalil..jalil..aku akan merindui hg pada hari2 AKU BUJANG...memang majlis pre-wedding sebab nak jumpa member2 lama yg aku dah lama tak jumpa....hohohoho

siti nurdiyana said...

anyway tenkiu utk hadiah hang...aku terfikir, apalah yg hg bagi kat aku..hahahaha...