Friday, September 30, 2011

hotpapa

Assalamualaikum and good morning everyone,

Korang perasan tak pembaharuan kat belog (bak ejaan anon) aku ni, there's cute purple elephant on the left down side ngan header kota metropolitan aku tu. actually aku pun takde la nak cerita apa <--(skrip wajib blog ini) nak tulis pasal diari hidup semuanya macam biasa je kot, pergi kerja buat kerja balik kerja tgk tv tido haha..nak share cerita malam tadi makan home made pizza pepperoni nanti ida kata blog hot mama lak kan.hahaha...

tetap nak menunjukkan pizza yang aku buat semalam within half an hour, siap dengan sos tartar yang dah lama tak habis habis tu. tapi sesudah aku menjamah dinner aku tu tgk cerita the best in the world lagi mengancam sebab dia makan pizza itik. siap kata the real pizza is pizza yang nipis je, pizza gebu2 macam aku buat hanyalah untuk mengaburi mata dan bagi kenyang which is really true. lepas ni aku kena tenyeh doh aku sampai dia takleh naik dah haha...nak buat thin crust pizza lak. Puas hati buat sendiri sebab aku leh tabur daging/frankfurter sesedap hati kat atas tu.

selasa lepas one of my work colleague call ajak gi Miri katanya nak buat stock take kedai kat sana, aku yang baru bangun tidur petang tu terus setuju dalam keadaan mamai ayam n terus ngadap komputer beli tiket. makanya rabu ni aku akan terbang ke Miri dan balik ari sabtu nanti, so kalau aku sunyi sepi tu maknanya aku jauh. To those yang pernah sampai sana leh la share apa yang menarik untuk dimakan, dilawat, dibuat or dishopping but no side order will be entertained since naik airasia without extra luggage capacity ye. really hope will find time there to berhibur2 menengok tempat orang.

2 comments:

iSmAiL sAllEh said...

Walau pun adik x boleh oder ke.....


Pelissss la

unknown said...

seronoklah g miri...nanti berlilah anything untuk keluara....

lame anjale tak buat piza kt umah???