Saturday, November 29, 2008

SITI....SITI....SITI......


siti hajar binti irwansa, dilahirkan pada 2oktober2008, di hospital besar teluk intan pada waktu tengah malam....telah dibotakkan kepalanya separuh oleh kak ju...lepas tu kepalanya ada darah terpercik percik terus kak ju cuak dan stop cukur kepala anaknya. bukan itu sahaja,


PENGALAMAN MANIS ADIK
adik kata "dia seorang yang manja...sambil gedik2 sebak" ,"dia comel macam lee chong wei"..




PENGALAMAN MANIS AUS
aus kata " owwwhh yeahhh..."


PENGALAMAN MANIS ANON
anon kata " saya bermain dengannya hanya untuk seketika, kerana dia sudah hendak pulang"

PENGALAMAN MANIS AKAK
akak kata "apa anon mengata", "kenangan terindah (suara ngantok)"

PENGALAMAN MANIS ABAYA
abaya kata "dia suka ambik perhatian...", "dia takutkan kesepian"

PENGALAMAN MANIS MAK
mak kata "mak sangat gembira"

PENGALAMAN MANIS APAK
apak kata "bahagia bersama cucuku"

siti telah balik ke kuala lumpor pada tengah bulan 11



3 comments:

iSmAiL sAllEh said...

serius je yang apak cakap mcm tu...

something_sweet said...

haha aku ingatkan ko tujukan post kali ni khas buat aku..haha perasan...:p

Eija said...

aku pun ingat cam tu aja.. huhu..